Wednesday, 27 March 2019 12:00

MAJLIS PERWAKILAN KOLEJ KEDIAMAN TUANKU TENGKU FAUZIAH bersama INTERNATIONAL STUDENT CLUB OF UNIMAP (ISCU)

(0 votes)

dalah usaha yang dijalankan bagi merapatkan jurang antara pelajar international dan pelajar tempatan dalam menghidupkan suasana harmoni di Kolej Kediaman Tuanku Tengku Fauziah. ISCU terdiri dari 15 negara seluruh dunia.Misi ditubuhkan ISCU adalah untuk menjadikan pelajar antarabangsa sebagai kebanggaan UniMAP. Misi yang baru adalah untuk membina hubungan dengan semua kelab pelajar tempatan dan pelajar antarabangsa di semua universiti. Kini, sedang diusahakan untuk menubuhkan UN&UN committee untuk menghubungkan pelajar antarabangsa yang terdiri dari pelbagai negara dalam satu universiti.

Kini MPKKTTF merancang pelbagai aktiviti bersama ISCU untuk mengeratkan hubungan antara pelajar tempatan dan antarabangsa melalui pelbagai aktiviti yang akan dijalankan.
Tahniah diucapkan kepada semua pelajar yang terlibat dengan pelajar international. Majlis Penghuni Kolej Kediaman Tuanku Tengku Fauziah (MPKK KKTTF) dengan ini mengucapkan jutaan terima kasih dan tahniah kepada pihak penganjur ISCU dan semua yang terlibat secara langsung atau tidak langsung dalam menjayakan program 'PRIZE GIVING CEREMONY' ini. Semoga jalinan kerjasama ini akan berterusan bagi program yang akan datang.

Read 992 times Last modified on Wednesday, 27 March 2019 13:44